Forum Emploi « Rebondir pour mieux Agir » – Armentières – 4 juin 2019

Op zoek naar geschoolde Franse arbeidskrachten die mobiel zijn en bereid om in Vlaanderen te werken? Het Département du Nord organiseert voor de tweede maal de jobbeurs ‘Rebondir pour mieux agir’ voor de regio’s ‘Flandre Intérieure’ en Armentières.

 

Wat is het?

Deze jobbeurs richt zich naar werkzoekenden, burgers, werkgevers en partners met de bedoeling werkzoekenden in contact te brengen met vacatures en om antwoorden te bieden op vragen mbt de arbeidsmarkt.

Wie organiseert het?

Département du Nord ism Pôle emploi en VDAB.

Voor wie?

Vlaamse werkgevers en uitzendkantoren kunnen gratis deelnemen. 

Inschrijven kan via deze link. (Voor 23 mei!)

Wanneer?

4 juni va 10u tem 16u.

Waar?

La Base des Près du Hem d’Armentières
7 Avenue Marc Sangnier, 59280 Armentières