NIEUWE DATA !

Online informatiesessies

 GRENSOVERSCHRIJDEND WERKEN FRANKRIJK/BELGIË

NIEUWE DATA !

Was je niet aanwezig op één van de online sessies dat binnen het project Grenzeloos Tewerkstellen georganiseerd werd? Goed nieuws: er zijn nieuwe data gepland!

  • GRENSOVERSCRIJDENDE TEWERKSTELLING: STAPPENPLAN: onder leiding van het grensoverschrijdende team van Pôle emploi – VDAB – Le Forem biedt deze online workshop basisinformatie over mobiliteit, grenspendel, waarom grensoverschrijdende tewerkstelling, de arbeidsmarkt, het dienstenaanbod van Pôle emploi, Le Forem en VDAB, grensoverschrijdende evenementen, enz. Het is beschikbaar voor de volgende gebieden: LILLE-KORTRIJK-TOURNAI & LITTORAL/FLANDRE INTERIEUR alsmede HAINAUT centrum/zuiden – VALENCIENNOIS – SAMBRE AVESNOIS.
  • STATUUT van de GRENSWERKER: STAPPENPLAN: onder leiding van het CSIR worden in deze on-line workshop de thema’s belasting, salaris, arbeidsrecht, sociale zekerheid, enz. behandeld.

 

Ben je geïnteresseerd in een of meer van deze sessies en wil je eraan deelnemen? Neem contact met ons op via contact@emploi-sans-frontieres.eu, wij beantwoorden graag uw vragen en wij sturen je de inschrijvingslink voor de datum van uw keuze, tussen nu en december.